06-22473928 of 0341-451439 info@autodezwaan.nl

06-22473928

Zo wil je als klant geholpen worden

Rated 5 out of 5
6 oktober 2020

Heb 4 weken geleden een auto met panoramadak gekocht bij Auto De Zwaan en kreeg afgelopen weekend bij de eerste stevige regenbui water binnen. Balen dus! Mhr de Zwaan had zo een vermoeden over de oorzaak en heeft het probleem na sluitingstijd keurig en zonder kosten opgelost. Geweldig! Hier kom ik graag weer langs.

Michael uit Deventer

Geen titel

Rated 5 out of 5
26 juli 2020

Onlangs een mooie nette audi gekocht bij dit bedrijf

Vriendelijke man neemt de tijd voor je en komt zijn afspraken goed na.

Het is een top bedrijf en erg betrouwbaar.

jan hak

Bedankt voor de goede service

Rated 5 out of 5
17 januari 2020

Een auto zoeken is altijd een vervelend opgave. Een eerlijk autogarage bestaat bijna niet meer. Wat was ik blij toen ik daar aankwamen, jij krijgt gelijk een fijne gevoel, geen verkoop praatjes en deskundige mensen. De Vw Tiguan stond klaar voor een proefrit. De aangeboden auto is van zeer goede kwaliteit. Ik had nog nooit met zo’n vertrouw gevoel een auto gekocht. Bedankt voor de goede service. De auto was een dag voor de gepland afspraak klaar en ik mocht die eerder komen halen, Ik zal zeker bij u terug komen in de toekomst.

Ahmed El Achkar uit Gouda

een pluim voor de afhandeling.

Rated 5 out of 5
17 januari 2020

Onlangs mijn auto verkocht aan dit bedrijf. Ondanks grote afstand kwamen ze langs om mijn auto te bezichtigen met vooraf duidelijk verhaal. Achteraf geen teleurstelling van beide kanten en een pluim voor de afhandeling.

Roel Akkerman uit Emmen

Geweldig

Rated 5 out of 5
17 januari 2020

Mercedes gekocht bij deze garage duidelijk no nonses verhaal en keurige inruil prijs. Wat ik zeer fijn vond gezien de afstand was dat ik na het opsturen van wat foto’s via mail al een indicatie inruil prijs kreeg, dit voorkomt teleurstellingen en maakt het makkelijker om de beslissing te nemen de rit aan te gaan. Keuze wel of geen garantie tegen zeer schappelijke prijs. 100% tevreden afhandeling, en zelfs de mogelijkheid om op afspraak na sluiting langs te komen.

R Ketels uit Arnhem